Hi, I am not able to speak Russian so please forgive me if the google translation I provide is bad.
I have an MSI RTX 3090 Gaming X Trio from a customer who said after they changed coolers the card no longer worked. The card is missing EN on 1.8V which I believe in generated by U515 near the PCIe slot. U515 is missing VCC which I believe is generated by the component highlighted in my picture album. I think this component is found on many MSI RTX cards including RTX 2000 series cards. If you are able to give me a marking or part number that would help me a lot.
https://imgur.com/a/pWLKVCXПривет, я не говорю по-русски, поэтому, пожалуйста, простите меня, если я предоставил плохой перевод Google.
У меня есть MSI RTX 3090 Gaming X Trio от клиента, который сказал, что после замены кулеров карта перестала работать. На карте отсутствует EN на 1,8 В, который, как я полагаю, генерируется U515 возле слота PCIe. В U515 отсутствует VCC, который, как мне кажется, создается компонентом, выделенным в моем фотоальбоме. Я думаю, что этот компонент можно найти на многих картах MSI RTX, включая карты серии RTX 2000. Если вы можете дать мне маркировку или номер детали, это мне очень поможет.